nedjelja, 24. siječnja 2016.

1.       Može li se konceptom/idejom ALKA75 u potpunosti spriječiti sve bolesti?
Čovjek je mjerilo svih stvari! Zborio je Protagora u staroj Grčkoj misleći pri tome tko zna što (ne želim ulaziti u filozofski spor oko stvarnog značenja ove izreke), a meni se čini da još i danas svaki čovjek mjeri zdravu prehranu prema samome sebi. Svatko se pita može li neka ideja upravo njemu pomoći? ALKA75 upravo razmišlja individualno pa se svaki čovjek mora zapitati što je njemu korisno i zdravo, a što mu može štetiti? ALKA75 kompleksna je metoda, ali razmislimo, može li se za kompleksan ljudski organizam nastao genetskim međudjelovanjem roditelja, (pra)djedova i (pra)baka sazdan od tisuća dijelova i puno milijardi stanica i molekula pronaći neka jednostavna metoda kao što je krajem sedamdesetih jedan hrvatski slikar sve ljude liječio „čarobnom“ rečenicom: „Jedite puno češnjaka!“. Naravno, bilo je puno ljudi kojima je bijeli luk doista u početku i pomagao u stjecanju boljeg zdravlja jer je njegovo lužnato djelovanje s puno ljekovitih mikronutrijenata bilo fantastičan pogon za narušenu ljudsku homeostazu opterećenu jednostavnim pretežno kiselim jelovnikom. Češnjak je i u ovom konceptu ekstremno važna namirnica.
Ne može se izliječiti sve bolesti, ali:
Bolesti dijelimo na:
A: one koje su nastale uslijed pogrešnih prehrambenih navika i ako njihov tijek nije prešao trenutak pucanja nekog organa, prehranom prema ideji ALKA75 može se organizam vratiti u zdravo stanje. Homeostaza nam omogućava ozdravljenje kod bolesti koje smo sami prouzročili.
B: one koje su nastale uslijed fizičkih ozljeda nećemo liječiti hranom

C: neke genetski uvjetovane bolesti teško ćemo spriječiti, ali mnoge genetski uvjetovane bolesti moći ćemo usporiti boljom prehranom, neke pomaknuti u stariju dob!
ALKA75 pomaže u stvaranju individualne kvalitetne prehrane za najbolje zdravlje! 
http://alka75.weebly.com/

Nema komentara:

Objavi komentar